Cпортивне свято «Мій тато зможе»

2015-03-04

/Files/images/sportivn_zahodi/Фото2511-1.jpg В самому розпалі змагань

4 березня відбулося спортивне свято «Мій тато зможе» для учнів 1-4 класів.

Головним завданням заходу було: розвивати спритність, рухливість, наполегливість, бажання займатися спортом та досягнення перемог у змаганнях, виховання дружніх стосунків та родинних почуттів.

На свято зібралося 8 команд - із дітей та їх татусів.

Словами: «Мій тато зможе» діти з радістю та впевненістю обирали завдання, з яким татко може впоратись. Гучними оплесками вболівальники підтримували свої команди.

Веселі, смішні і не дуже легкі завдання змушували батьків та їх дітей знаходити вірні рішення.

В дружній боротьбі перше місце розділили: Костюк Олександр з донькою Машею та Ярмульський Ілля з сином Артемом та донькою Світланою.

Хочеться сказати хороше і про тих батьків, які справно виконували завдання, що обирали їм діти: Сірогола Микола та донька Анна, Кияк Олександр та син Роман, Бойченко Сергій та син Руслан, Грищенко Павло та брат Данило, Ярмульський Віктор та онук Сашко, Мороз Дмитро та менший товариш Данило.

/Files/images/sportivn_zahodi/Фото2502.jpg/Files/images/sportivn_zahodi/Фото2503.jpg/Files/images/sportivn_zahodi/Фото2500.jpg/Files/images/sportivn_zahodi/Фото2518.jpg/Files/images/sportivn_zahodi/Фото2549.jpg/Files/images/sportivn_zahodi/Фото2551.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi

  • Игор

    2015-03-06 16:25:09

    Хороше і веселе свято) дякую вчителям за організацію)...